Van droom tot tafel op maat

De zoektocht naar jouw perfecte tafel

Jou ontzorgen in de zoektocht naar de perfecte tafel op maat. Dat is mijn missie. Door proactief mee te denken en me in te leven in wat jij belangrijk vindt. Met aandacht voor het esthetische, maar ook voor het praktische aspect:

 • welke tafel past het best in de ruimte die je wil inrichten?
 • hoeveel zitplaatsen heb je nodig?
 • hoe zorgen we ervoor dat de stoelen niet tegen het onderstel komen?
 • is een zitbank een optie?
 • hoe hoog moet het tafelblad zijn?

We werken samen aan het ontwerp, tot het goed zit. Zodat je nieuwe eettafel perfect past bij jouw levensstijl en interieur. En je kan genieten van een warme thuis waar je met plezier samen tijd doorbrengt aan tafel.

100% maatwerk

Alles is maatwerk, van onderstel tot tafelblad: vol massieve Franse eik, notelaar, paddock, afromosia, afzelia, epoxy… De mogelijkheden zijn eindeloos. Jij kiest, wij produceren.

Kwaliteit

Het tafelblad wordt afgewerkt met 3 lagen kwalitatieve matte vernis als bescherming tegen vlekken, en een beits tegen het verkleuren van de eik. Voor een langdurig mooi resultaat.

Doorgedreven service

Het gaat over zoveel meer dan een tafel alleen. Ik ben jouw aanspreekpunt doorheen het hele proces. Van interieuradvies tot het kiezen van de gepaste stoelen of een bijhorende kast.

Stappenplan naar jouw tafel op maat

 1. Verkennend gesprek
  Je bent al even op zoek naar de tafel die perfect past in jouw interieur? Je wilt inspiratie opdoen en de verschillende afmetingen, materialen en kleuren bekijken? We ontvangen je graag op afspraak in onze toonzaal of we komen langs bij je thuis voor advies op maat.
 2. Vrijblijvende offerte
  Eenmaal we zicht hebben op jouw ideale tafel, maken we een prijsofferte op maat. Je krijgt een duidelijk beeld van de totale kostprijs en levertermijn.
 3. Ontwerp
  Ga je akkoord met de offerte, dan starten we met het tekenen van een ontwerp in 3D. We overlopen de afmetingen, materialen en kleuren in detail, en passen aan tot het goed zit.
 4. Productie
  Na goedkeuring van het ontwerp gaat de tafel in productie. Het metalen onderstel wordt in ons eigen atelier met de hand gemaakt. Voor het tafelblad werken we nauw samen met een vaste schrijnwerker binnen het bedrijf, expert in zijn vak. De productietermijn bedraagt acht werkweken na goedkeuring van de tekening.
 5. Levering en plaatsing
  Onze prijzen zijn steeds inclusief levering en plaatsing bij jouw thuis (enkel gelijkvloers). We komen persoonlijk langs en geven advies over het onderhoud en de nazorg.

Heb je ergens een tafel gezien die je mooi vindt en die je wil aanpassen naar je eigen smaak? Of starten we van een blanco tekenblad? Samen gaan we voor de tafel van jouw dromen!