Mijn verhaal

Ik ben Greet Bonduel, oprichtster van Cosy Living. Ik werkte 16 jaar lang in de banksector, tot ik in april 2017 een ongeval had met de grasmaaier. Ik was een paar weken aan mijn bed gekluisterd en begon de dingen in vraag te stellen. Hoe moest het nu verder? Wilde ik tot mijn pensioen blijven doen wat ik nu deed? Wat met mijn passie voor interieur? Was het geen tijd om mijn dromen te volgen?

Ik besloot om niet bij de pakken te blijven zitten en om de negatieve ervaring van mijn ongeluk om te zetten in iets positiefs. Met mijn kennis en passie voor interieur, en met de hulp van mijn man die zelfstandig lasser is, zou ik mensen begeleiden in hun zoektocht naar een warme thuis.

Ik leerde uit eigen ervaring dat het niet altijd gemakkelijk is om een tafel op maat van je interieur te vinden. Terwijl een tafel net zeer bepalend is voor een ruimte. De juiste afmetingen, kleur en materialen … Alles moet goed zitten, het plaatje moet kloppen.

Mijn man en ik besloten om onze kennis en passie voor het vakmanschap te bundelen en tafels op maat aan te bieden. Voor het hout werken we nauw samen met een ervaren schrijnwerker binnen het bedrijf, mijn man staat in voor het handmatig (TIG)lassen van het metalen onderstel en ik ga met de klant op zoek naar de juiste match.

Kwalitatief maatwerk aan een correcte prijs, daar staan we voor.